Nagel-Atelier

Lifestyle Cadeaushop

Ellips Candle Woodwick

Een unieke vorm, brede houten lont en heerlijke geuren: dat zijn de Ellipse Candles van Woodwick! De vormgeving van deze kaars zorgt ervoor dat de geur sneller wordt verspreid ten opzichte van de ronde vorm. Kenmerkend aan deze kaars is de brede, houten lont, welke een knisperend geluid afgeeft na het aansteken van de kaars. Hiermee lijkt het net alsof je een heerlijk haardvuurtje op tafel hebt staan! De kaars heeft minimaal 55 branduren.

Large Candle Woodwick

Met de grote variant van de WoodWick geurkaars heb je meer dan 180 uur geur plezier. Wat de WoodWick kaarsen zo uniek maakt zijn de houten lonten, deze knetteren net als een haardvuurtje. De kaars zit verpakt in een zandloper vorm glas met een houten deksel, die ook als onderzetter voor de kaars gebruikt kan worden.

Medium Candle Woodwick

Met de middel variant van de WoodWick geurkaars heb je meer dan 100 uur geur plezier. Wat de WoodWick kaarsen zo uniek maakt zijn de houten lonten, deze knetteren net als een haardvuurtje. De kaars zit verpakt in een zandloper vorm glas met een houten deksel, die ook als onderzetter voor de kaars gebruikt kan worden.

Small Candle Woodwick

Met de kleinste variant van de WoodWick geurkaars heb je meer dan 40 uur geur plezier. Wat de WoodWick kaarsen zo uniek maakt zijn de houten lonten, deze knetteren net als een haardvuurtje. De kaars zit verpakt in een zandloper vorm glas met een houten deksel, die ook als onderzetter voor de kaars gebruikt kan worden.

Marie Stella Maris

Natuurlijke verzorgingsproducten en luxe huisparfums van een Amsterdams lifestylemerk dat zich inzet om wereldwijd schoon water beschikbaar te maken. Voor elk verkocht product doneert Marie-Stella-Maris een vast bedrag om waterprojecten te steunen. Marie-Stella-Maris ontwikkelt haar producten met aandacht voor detail, creëert originele uniseks geuren en maakt veelal gebruik van natuurlijke ingrediënten.

Vazen

Prachtige Vazen, alleen verkrijgbaar in het Atelier

Kaarsen

Lollia

Lycon Handverzorging

 

 

 

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram